vineri, 8 octombrie 2010

Cere Loganul ornamente?

Se observa mai întâi poza de mai jos.


Acum comentariile:
mașina din imagine are doar o încărcătură medie de podoabe pe parbriz (sau parpriz  cum ar spune unii). Am văzut cu mult mai încărcate, ce-i drept nu prea multe (dar alea sunt premii când le văd - la mine funcționează fascinația urâtului: cu cât e ceva mai urât, cu atât sunt mai fascinat). Majoritatea au câte una, maxim două. După estimările mele, aproximativ 40% dintre Loganuri au cel puțin o chestie din asta agățată sub (sau de) oglinda retrovizoare. Indiferent însă că este una sau că sunt 20, toate au ceva în comun: sunt cruci sau iconițe.
Mai toți taximetriștii au câte una. Nu este de ajuns că sunt cei mai politicoși și manierați șoferi, mai trebuie să fie și fini degustători de artă.
Uimitor este faptul că podoabele respective vor fi observate atârnând și bălăngănindu-se elegant (acompaniate sonor de troscăniturile și sunetele de greier ce emană din interiorul atât de bine injghebat) aproape exclusiv pe Dacii Logan. De ce? Asta mă nelămurește. Modelele mai vechi de Dacia (gen 1300) cereau din câte știm cu toții mileuri în spate, perdeluțe, inscripții cu Renault GTI Catalizator și alte asemenea îmbunătățiri. Cere oare și Loganul ornamente? Nu m-ar mira, pentru că așa cum reiese din însuși numele mașinii (în engleză log înseamnă butuc), Dacia Logan arată ca un butuc.
Sper să nu se supere pe mine posesorii mai sus amintitei mașini.

2 comentarii: